Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Espigolada a Cambrils per recuperar carbasses sense sortida comercial

Si el temps ho permet, l'acció tindrà lloc aquest dissabte 24 de setembre, entre les 09:30 i les 12:30 h

Les carbasses que es cullin -que no tenen sortida comercial- es distribuiran a entitats socials locals per fomentar el dret a una alimentació saludable Les carbasses que es cullin -que no tenen sortida comercial- es distribuiran a entitats socials locals per fomentar el dret a una alimentació saludable ARXIU / ESPIGOLADORS
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 23 Setembre 2022 08:41

Aquest dissabte 24 de setembre, de les 09:30 a les 12:30 h, s'ha convocat la primera espigolada de la temporada en un camp del terme municipal de Cambrils, organitzada per Espigoladors. Les carbasses que es cullin -que no tenen sortida comercial- es distribuiran a entitats socials locals per fomentar el dret a una alimentació saludable.

Hi ha un aforament limitat de deu places de voluntariat. Les persones interessades poden inscriure's en aquest enllaç, o bé enviant un correu a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

L'espigolada compta amb el suport del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l'Ajuntament de Reus i la Diputació de Tarragona.

La Fundació Espigoladors és una empresa social que té com a principal objectiu la lluita contra el malbaratament alimentari.

Espigolar

Espigolar és l’activitat que dona nom a aquesta organització, amb seu al Prat de Llobregat, i que esdevé el seu punt de partida i raó de ser: amb la col·laboració de persones voluntàries i en conveni amb pagesia d’arreu del territori, recuperen fruites i verdures que no tenen sortida comercial per excedents de producció, per un descens de les vendes o per qüestions estètiques, tot i ser perfectament comestibles. Tots els aliments recuperats es distribueixen a entitats socials i serveis de distribució gratuïta d’aliments que treballen per garantir l’accés a una alimentació saludable a col·lectius en situació de vulnerabilitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: