Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

"Deixa't prendre el pèl" recapta 23.623 euros a Cambrils per l'àrea d'oncologia pediàtrica de la Vall d'Hebron

Més de 50 professionals de la barberia, perruqueria i estètica van oferir els seus serveis el passat diumenge al port de Cambrils

Imatge de la jornada solidària de diumenge al port de Cambrils Imatge de la jornada solidària de diumenge al port de Cambrils PERE TODA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Setembre 2022 21:24

La sisena edició de la campanya solidària "Deixa't prendre el pèl" ha recaptat 23.623 euros entre les donacions prèvies i els diners recollits en la jornada de diumenge al Port de Cambrils. La iniciativa continua oberta i es poden seguir fent donacions fins el 30 de setembre a través de la pàgina web https://tiquets.deixatprendreelpel.com.

La recaptació d'enguany es destinarà al projecte de transformació de la planta d'oncologia i hematologia pediàtrica de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, impulsat per les fundacions A. Bosch, Aladina i Small amb la campanya "Realitat Millorada".

Dels 23.623 recaptats per "Deixa't prendre el pèl", 14.669 corresponen a donacions realitzades abans de l'esdeveniment de diumenge i 8.954 euros procedeixen de la venda de tiquets i altres activitats de la jornada solidària.

Els més de 50 professionals de la barberia, la perruqueria i l'estètica que hi van participar van realitzar un total de 623 serveis, mentre que el Club de Rem va vendre 92 tiquets per les passejades en barca i Tiburón Crossfit va oferir 25 tastets d'aquesta pràctica esportiva. Les activitats es van complementar amb paradetes solidàries, photocall, música en directe, servei de bar amb fideuà, un espai fotogràfic i sortejos, entre d'altres.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: