Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

'El Sopar benèfic per l'autisme' se celebrarà el 30 de setembre al Summit Salou

Els beneficis recaptats en l'esdeveniment de Salou es destinaran al projecte “El Casal de l'Autisme Permanent”, que impulsa l'associació Todos En Azul

Joan Josep Garcia (Diputació de Tarragona), Gil Cristià (Hotel Olympus Palace), Juan José Caravaca (Todos En Azul) i Beatriz Morer (Ajuntament de Salou), a la presentació del 'Sopar benèfic per l'autisme' Joan Josep Garcia (Diputació de Tarragona), Gil Cristià (Hotel Olympus Palace), Juan José Caravaca (Todos En Azul) i Beatriz Morer (Ajuntament de Salou), a la presentació del 'Sopar benèfic per l'autisme' CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimarts, 20 Setembre 2022 18:09

Aquest dimarts al migdia s'ha presentat en roda de premsa 'El Sopar benèfic per l'autisme', que tindrà lloc el proper divendres 30 de setembre, a partir de les 8 del vespre, al Summit, la terrassa situada a la zona més alta de l'Hotel Olympus Palace de Salou. Els beneficis recaptats en l'esdeveniment es destinaran al projecte “El Casal de l'Autisme Permanent”, que impulsa l'associació tarragonina Todos En Azul.

Els assistents al sopar benèfic gaudiran d'un còctel de cuina mediterrània amb majoria de productes Km 0 i maridat amb actuacions en directe. També participaran en un sorteig de diversos productes, articles i experiències per gaudir al territori gràcies a la col·laboració de diverses empreses. Durant la vetllada es podran adquirir productes de marxandatge per col·laborar amb 'El Casal de l'Autisme Permanent'.

A la roda de premsa de presentació hi han assistit Gil Cristià, soci propietari de l'Hotel Olympus Palace de Salou; Juan José Caravaca, president de l'associació Todos En Azul; Joan Josep Garcia, diputat delegat dels Serveis Assistencials al Ciutadà (SAC) de la Diputació de Tarragona; i Beatriz Morer, regidora Morer, regidora de Sanitat i Salut Pública de l'Ajuntament de Salou.

Summit sempre ha caracteritzat el seu ADN per vincular-se a alguna causa benèfica i aquest any ha volgut posar el seu granet de sorra a favor de la creació d'aquest centre polivalent que doni servei a les persones amb autisme o amb qualsevol altra discapacitat i a les seves famílies. El soci propietari de l'Hotel Olympus Palace, Gil Cristià, ha indicat que aquest sopar “és una bona forma de donar a conèixer aquest trastorn”. I ha assenyalat que “posem a disposició el nostre hotel per a la realització d'aquest esdeveniment, que esperem que rebi una gran afluència de persones”. També ha recordat que, abans de la pandèmia, l'hotel ja va acollir un altre exitós sopar per recaptar diners per a la investigació contra el càncer, amb l'assistència d'unes 180 persones.

El president de l'associació Todos En Azul, Juan José Caravaca, ha destacat que el 'Casal de l'autisme permanent' serà el primer d'aquestes característiques tant a la demarcació de Tarragona com a Catalunya. Caravaca ha explicat que el Casal serà “un espai polivalent inclusiu i adaptat per a persones amb qualsevol grau de discapacitat -obert tot l'any- que oferirà serveis i activitats que donin resposta a les necessitats tant d'infants o adults amb autisme com a les seves famílies”. El projecte preveu que el Casal s'hi podran realitzar activitats, tallers, xerrades, formació, teràpia, jocs, exercicis sensorials, etc...

El diputat delegat dels Serveis Assistencials al Ciutadà (SAC) de la Diputació de Tarragona, Joan Josep Garcia, ha expressat “la necessitat d'ampliar l'experiència del campus d'estiu adaptat de Todos En Azul a la resta de l'any i oferir aquest servei a les famílies”, alhora que s'ha reafirmat en el compromís del SAC per ajudar a que el Casal sigui una realitat.

Pictogrames a Salou

La regidora de Sanitat i Salut Pública, Beatriz Morer, ha assenyalat que “en col·laboració amb l'associació Todos En Azul, iniciem un projecte comú per a la col·locació de pictogrames al nostre municipi”. Aquestes imatges, ha explicat, “es caracteritzen per ser universals” i “són un sistema de comunicació immediata”. En aquest sentit, ha anunciat que “la propera setmana, començarem senyalitzat tots els edificis municipals, així com monuments o parcs; i convidarem tots els establiments a unir-se al nostre projecte, per fer de Salou una ciutat més adaptada i un entorn més acollidor per als nens i nenes, i persones amb TEA”.

Venda de tiquets + Fila 0

Les persones que vulguin assistir al 'Sopar benèfic per l'autisme' poden reservar el seu tiquet, a 45e, al telèfon 977 383 051. També es disposarà d'una Fila 0 per aquelles persones que no puguin assistir al sopar però vulguin fer alguna aportació econòmica al projecte.

El 'Sopar benèfic per l'autisme' està organitzat per l'Hotel Olympus Palace.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: