Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els Comuns volen obrir el debat sobre els creuers a Catalunya

El portaveu d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, David Cid, gaudeix de les festes de Santa Tecla amb la nova regidora d’ECP, Àngels Pérez

El portaveu d’en Comú Podem al Parlament de Catalunya, David Cid, ha visitat aquest diumenge Tarragona, acompanyat de la regidora Àngels Pérez i de diversos militants El portaveu d’en Comú Podem al Parlament de Catalunya, David Cid, ha visitat aquest diumenge Tarragona, acompanyat de la regidora Àngels Pérez i de diversos militants CATALUNYA EN COMÚ CAMP
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 18 Setembre 2022 19:41

El portaveu d’En Comú Podem al Parlament de Catalunya, David Cid, ha visitat aquest diumenge la ciutat de Tarragona durant un dels seus grans dies, com és el cas de la diada castellera del primer diumenge de les festes de Santa Tecla.

El diputat David Cid s'ha referit des de Tarragona a la necessitat d'avançar cap a la fiscalitat verda. Una de les propostes per aconseguir aquesta fiscalitat verda és "fer realitat un impost per als creuers, impost fonamental per compensar les externalitats i els impactes que té aquest tipus de turisme en les ciutats, com és el cas de Tarragona". Alhora, Cid també comenta que “volem obrir amb la participació de les diferents entitats ciutadanes, com és el cas de Stop creuers Tarragona – Veïnat pel decreixement turístic, un debat a Catalunya sobre la limitació dels creuers i el seu impacte vers la contaminació i emissions de CO2”.

Presentació de la nova executiva d'ECP Tarragona

La nova regidora d'En comú Podem Tarragona, Àngels Pérez, que va prendre possessió divendres passat com a consellera de l'Ajuntament, ha acompanyat el diputat David Cid en la seva estada a la ciutat. L’objectiu de la nova regidora és “continuar el programa polític iniciat fa uns anys”. El proper dia 26, es farà una assemblea per a tots els militants de Tarragona en Comú on es presentarà la nova executiva local encarregada de reconduir i reconstruir l’espai dels comuns a Tarragona, “treballant les polítiques lineals que estaven realitzant fins avui en dia”. Àngels Pérez vol que “l’espai polític iniciï un procés d’escolta amb tots els agents socials, veïnals i associacions de Tarragona per conèixer com volen que sigui la Tarragona de 2023”.

Per finalitzar, el portaveu d’en Comú Podem al Parlament de Catalunya, David Cid, ha felicitat les festes de Santa Tecla a tots els tarragonins i tarragonines, sobretot aquest any al celebrar els 700 anys de l’arribada de la relíquia de Santa Tecla a la ciutat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: