Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Unes 200 persones surten en autobusos des de Tarragona per anar a la manifestació de l'ANC de Barcelona

L'assemblea local valora positivament la mobilització tot i que queda lluny de les grans concentracions d'anys enrere

L'ANC de Tarragona ha omplert quatre busos per anar a la manifestació de Barcelona L'ANC de Tarragona ha omplert quatre busos per anar a la manifestació de Barcelona ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Diumenge, 11 Setembre 2022 16:18

L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) de Tarragona ha reunit 200 persones per anar en autobús cap a la manifestació que aquest diumenge a la tarda es farà a Barcelona. Finalment els assistents s'han repartit en quatre autocars que han sortit a quarts de dues del migdia des de la rambla President Lluís Companys en direcció la ciutat comtal. Principalment han estat persones de Tarragona, però també d'altres municipis com la Canonja o el Catllar. La secretària de l'ANC de Tarragona, Maria José Jerez, ha valorat positivament el nivell de mobilització assolit i ha reconegut que no esperaven tants assistents. Tot i això, el nivell de mobilització queda lluny d'anteriors Diades, quan havien aconseguit omplir fins a 30 autobusos.

"Pensàvem que costaria més. L'actualitat política no augurava massa bona resposta i som els primers sorpresos en veure la gent que s'ha inscrit a última hora", ha explicat Jerez, que ha relacionat aquest últim increment d'inscripcions amb les informacions que han sortit als mitjans els darrers dies. "Suposo que ha contribuït a que molta gent vulgui sortir de casa", ha afirmat.

Jerez ha comentat que tot i la davallada en el nombre de manifestants, enguany "és tot un èxit haver pogut fer quatre autobusos". La secretària de l'entitat ha valorat també que "molta gent va en vehicle privat" fins a Barcelona i que seran moltes les persones del Camp de Tarragona que participaran en la manifestació.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: