Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Ricomà remarca la voluntat dels catalans de decidir si volen un estat propi

L'alcalde de Tarragona demana que qui té el poder coercitiu no l'exerceixi contra qui posa en pràctica idees polítiques

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, en el seu discurs en l'ofrena floral al monument de Rafel Casanova de Tarragona L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, en el seu discurs en l'ofrena floral al monument de Rafel Casanova de Tarragona ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Diumenge, 11 Setembre 2022 12:40

L'alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha remarcat la voluntat dels catalans "de reclamar el dret d'autogovernar-se" i "de decidir col·lectivament sota quin règim polític" volen viure i si "ho volen fer, o no, com a estat propi". Ricomà ho ha apuntat en el seu discurs en l'ofrena floral al monument de Rafel Casanova en motiu de la Diada.

El batlle tarragoní ha defensat que les idees es puguin desenvolupar en un marc de "llibertat" en el qual "la majoria pugui portar els seus anhels polítics fins al final". "El diàleg que volem avui, demà i sempre només es podrà desenvolupar amb possibilitats d'èxit si qui té el poder coercitiu no l'exerceix contra qui posa en pràctica idees polítiques", ha assenyalat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: