Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Teresa Pallarès reclama que "ningú posi límits" a les aspiracions dels tarragonins i catalans

Reus acull l'acte institucional de la Diada al Camp de Tarragona

La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, durant el seu discurs en l'acte institucional de la Diada al Camp de Tarragona La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, durant el seu discurs en l'acte institucional de la Diada al Camp de Tarragona ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dissabte, 10 Setembre 2022 21:23

La delegada del Govern al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès, ha reclamat que "ningú posi límits" a les aspiracions i ambicions dels ciutadans del Camp de Tarragona i de Catalunya. Ho ha afirmat en el seu discurs en l'acte institucional de la Diada al Camp de Tarragona que organitza la delegació del Govern i que enguany s'ha celebrat al parc de Mas Miarnau, a Reus.

La glossa ha anat a càrrec del president de la Fundació puntCAT, Genís Roca, que ha advertit que la revolució digital que ha d'encarar la societat durarà dècades. També hi ha intervingut l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, que ha manifestat que des de la ciutat se senten "orgullosos de ser escenari de la reivindicació" que "clama llibertats i ambició nacional".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: