Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'actuació castellera protagonitza la celebració de la Diada a Valls

L'acte de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya es farà aquest dissabte 10 de setembre, a les 20 h, a la plaça del Blat

Valls commemora la Diada Nacional de Catalunya, a la vigília de l'Onze de Setembre Valls commemora la Diada Nacional de Catalunya, a la vigília de l'Onze de Setembre PERE TODA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 10 Setembre 2022 11:10

La ciutat de Valls commemorarà la Diada Nacional de Catalunya aquest dissabte 10 de setembre al vespre, com a vigília dels actes centrals que es desplegaran en el conjunt del país l'Onze de setembre. Les activitats se centraran a la plaça del Blat a partir de les 8 del vespre, i comptaran amb el cant de l'Himne Nacional de Catalunya, "Els Segadors", a càrrec del Suite Cor de Valls, i amb l'actuació de les dues colles castelleres dels Xiquets de Valls.

A les 20 h, faran l'entrada a plaça les colles castelleres dels Xiquets de Valls, realitzant-la la Colla Joves pel carrer de la Cort i la Colla Vella pel carrer Major.

A les 20.25 h, s'interpretarà el Cant de l'Himne Nacional de Catalunya "Els Segadors", una interpretació conduïda pel Suite Cor de Valls i acompanyada pel públic assistent, mentre es desplega la senyera des de l'edifici de Can Segarra. Tot seguit, les colles aixecaran simultàniament dos pilars de cinc.

A les 20.30 h, a la mateixa plaça del Blat, s'iniciarà l'actuació castellera amb la Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Vella dels Xiquets de Valls, una nova cita del calendari local al Km 0 casteller. Cada colla completarà el seu torn en la ronda abans de donar pas a l'altra agrupació, mentre la diada es desenvolupa amb tres rondes més una de pilars.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: