Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí aprofitarà la Diada per reivindicar la defensa de la pagesia

Els actes s'iniciaran el divendres, amb la Mostra de Música Local, i continuaran dissabte amb l'ofrena floral, una tractorada i un manifest en defensa de la pagesia

La celebració de la Diada de Constantí inclourà una tractorada que vol commemorar la que es va fer l'any 1977, en defensa de l'avellana La celebració de la Diada de Constantí inclourà una tractorada que vol commemorar la que es va fer l'any 1977, en defensa de l'avellana ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 08 Setembre 2022 21:36

Coincidint amb la Diada Nacional de Catalunya, l'Ajuntament de Constantí ha organtizat diversos actes en col·laboració amb entitats del municipi. 

Els actes s'iniciaran aquest divendres 9 de setembre, a les 22 hores, a la plaça de les Escoles Velles, amb la Mostra de Música Local, que comptarà amb les actuacions de Sin Fianza, Circus i el retorn de la mítica banda dels anys 70 Truenos.

L'endemà dissabte 10 de setembre, a les 19 hores, els actes centrals de la Diada es concentraran a l'avinguda Onze de Setembre (monument a Rafael de Casanova). En aquest espai es farà una concertació d'autoritats i l'ofrena floral popular i institucional. A continuacié es farà lectura del Manifest, a càrrec de la pintora i artista local, Cristina Plaza, per la seva col·laboració amb l'Ajuntament amb diverses creacions artístiques com han estat els murals de Sant Joan i Sant Jordi.

Una Diada per reivindicar la pagesia

Seguidament, al carrer Major, tindrà lloc una tractorada organitzada per la Cooperativa Agrícola Sant Isidre, la Unió de Pagesos i la Comunitat de Regants de les Hortes del Riu Francolí, juntament amb l'Ajuntament de Constantí. Aquesta tractorada vol commemorar la que es va fer l'any 1977, en defensa de l'avellana. Un cop finalitzada la tractorada, al carrer Major (al costat de l'Ajuntament), es procedirà a la inauguració d'un mural commemoratiu i es llegirà un manifest en defensa de la pagesia.

Finalment, al carrer Major, tindrà lloc una Ballada de Sardanes amb la Cobla Maricel.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: