Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'escriptora Maria Lluïsa Amorós llegirà la Glossa de l'acte institucional de la Diada a Reus

Òmnium Baix Camp organitza un concert previ amb els grups Terra Ferma i Julivert, aquest divendres 9 de setembre, a les 21h

Maria Lluïsa Amorós, escriptora, filòloga i filla de l'escriptor Xavier Amorós, serà l'encarregada de la Glossa d'enguany Maria Lluïsa Amorós, escriptora, filòloga i filla de l'escriptor Xavier Amorós, serà l'encarregada de la Glossa d'enguany ARXIU / NÚVOL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 08 Setembre 2022 21:17

L'Ajuntament de Reus, juntament amb l'Institut Municipal de Reus Cultura, ha organitzat diferents actes per commemorar la Diada Nacional de Catalunya a la capital del Baix Camp.

El programa d'actes s'iniciarà, aquest divendres 9 de setembre, a les 21:00 h, a la Palma, amb un concert amb els grups Terra Ferma i Julivert. L’acte està organitzat per Òmnium Cultural Baix Camp.

La Glossa de la Diada, a càrrec de Maria Lluïsa Amorós

L'acte commemoratiu de la Diada Nacional de Catalunya s'iniciarà el diumenge 11 de setembre, a les 10:00 h, a la plaça del Baluard, amb la interpretació musical del Quartet Floral. Tot seguit, ofrena institucional de l’Ajuntament amb l’alcalde, la vicealcaldessa i portaveus dels grups municipals.

A continuació, es farà lectura de la Glossa de la Diada, que anirà a càrrec de Maria Lluïsa Amorós, escriptora, filòloga i filla de l'escriptor reusenc Xavier Amorós, traspassat enguany.

A les 10:30 h, s'interpretarà l'himne 'Els Segadors', a càrrec de l’Orfeó Reusenc, seguit del Ball d’Homenatge a càrrec de Laura Roig.

A partir de les 10:45 h, es faran ofrenes florals a càrrec de les diferents entitats de la ciutat. Les presentarà el periodista Marc Càmara, i tindran l’acompanyament musical del Quartet Floral.

La cloenda de l’acte comptarà amb un pilar a càrrec dels Xiquets de Reus i, posteriorment, amb el cant de “Els Segadors”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: