Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Vila-seca commemorà la Diada al Jardí del Castell

Els actes compataran amb els Gegants i Grallers de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, els Xiquets de Vila-seca, La Tramoia i sardanes

Els actes de la Diada es concentraran al Jardí del Castell de Vila-seca Els actes de la Diada es concentraran al Jardí del Castell de Vila-seca ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 08 Setembre 2022 20:59

L'Ajuntament de Vila-seca organitza un any més els actes de celebració de l'11 de setembre juntament amb diverses entitats locals com ara l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina, els Gegants i Grallers, els Xiquets de Vila-seca, el grup de teatre La Tramoia, Assemblea.cat i Òmnium Cultural.

Els actes es concentraran el diumenge 11 de setembre, al Jardí del Castell de Vila-seca, i començaran a les 11 del matí on tindrà lloc una festa popular i tradicional amb les actuacions dels Gegants i Grallers de Vila-seca, l'Esbart Dansaire Ramon d'Olzina i la colla castellera Xiquets de Vila-seca.

Posteriorment, el grup de teatre La Tramoia durà a terme una lectura de poemes i, abans de la lectura del manifest, hi haurà una ballada de sardanes.

L'himne dels Segadors, interpretat per Ezequiel Molina, posarà punt i final als actes de la Diada Nacional de Catalunya a Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: