Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Èxit d'assistència a la Setmana Jove de Blancafort

La població participa activament i omple les diverses activitats adreçades als joves

El taller Stop Barreres, amb la M. Lorca, on diversos joves van poder escoltar de primera mà les vivències que comporten perdre el sentit de la vista en l'adolescència El taller Stop Barreres, amb la M. Lorca, on diversos joves van poder escoltar de primera mà les vivències que comporten perdre el sentit de la vista en l'adolescència CCCB
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 04 Setembre 2022 13:19

Del 15 al 25 d'agost ha tingut lloc la Setmana Jove de Blancafort, la qual, ha comptat amb una altíssima assistència i que s'iniciava el mateix dia 15 amb el torneig de futbol i que, enguany s'ha allargat deu dies.

El cap de setmana va estar carregat d'activitats, el passat dissabte 20 d'agost es va celebrar un vermut musical amb l'AFB, a la tarda es van dur a terme les activitats esportives, el bicicròs i la tradicional pujada al cap del coll, ambdues organitzades per l'AE Blancafort. El diumenge va tenir lloc el torneig de botifarra i l'entrada d'una nova activitat, el 3x3 de bàsquet. Des de l'associació jove remarquen la intenció de mantenir-la juntament amb el futbol i, al mateix temps ampliar el ventall d'activitats esportives.

La setmana començava animada, el dilluns 22 al migdia engegava amb l'activitat d'escalèxtric, per seguir amb el taller de bicis i rocòdrom amb tirolina a la pista esportiva, activitats on hi va haver un augment notable de participació respecte anys anteriors, per acabar el dia es va dur a terme la cursa d'orientació nocturna on els nens i nens van poder participar amb els adults, incloent-hi així a un públic més familiar.

Rocòdrom i tirolina Blancafort

El dimarts 23 es va poder participar en tres activitats a la piscina. Al matí el joc de l'Oca gegant, on els participants van haver de contestar preguntes relacionades amb la Conca de Barberà, la tarda va començar amb les partides simultànies d'escacs amb el Javier Osuna i posteriorment el taller Stop Barreres amb la M. Lorca, on diversos joves van poder escoltar de primera mà les vivències que comporten perdre el sentit de la vista en l'adolescència, i a la vegada van rebre indicacions respecte a com interactuar amb els gossos pigall i de com fer de guia. Posteriorment, van poder experimentar-ho ells mateixos executant diverses activitats de la vida quotidiana sense veure-hi, només amb la col·laboració d'un company guia. El dia va acabar amb l'activitat més popular de la setmana, el concurs popular de paelles, la qual va aplegar més de 370 persones.

L'endemà, el dimecres 24, es van disputar les competicions de tennis taula i d'escalèxtric, a la tarda correquintos amb la xaranga guirigalls que va portar als assistents al karaoke de la plaça dels arbres.

La setmana finalitzava el dijous 25 amb 2 activitats, al llarg del matí es va poder participar en jocs tradicionals catalans a la piscina i, a la nit la pluja va obligar a reubicar el sopar del pollastre, però no va impedir la seva celebració.

El president ha destacat l'altíssima participació després dels dos anys de pandèmia que els va limitar les activitats que podien organitzar. També ha remarcat la implicació d'altres associacions.

La Setmana de la Joventut està organitzada per l'Associació de joves l'Ajuntament de Blancafort amb el suport de l'Oficina Jove de la Conca de Barberà i la Direcció General de Joventut. Col·laboren AE Blancafort, grup de Geganters de Blancafort, societat de caçadors La Pau, Associació de Rescat i Defensa dels Animals, associació Feminista de Blancafort, Bar-Piscina i l'Arravaló.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: