Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Denuncien l'empresa del servei d'escombraries del Tarragonès per obligar la plantilla a treballar amb temperatures altes

CCOO assegura que la companyia incompleix la normativa de prevenció de riscos laborals en relació amb l'estrès tèrmic

Imatge d'arxiu del servei de recollida d'escombraries del Consell Comarcal del Tarragonès Imatge d'arxiu del servei de recollida d'escombraries del Consell Comarcal del Tarragonès ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimarts, 30 Agost 2022 15:45

CCOO de Tarragona ha denunciat que l'empresa adjudicatària del servei de recollida d'escombraries, neteja viària i gestió de deixalleries del Consell Comarcal del Tarragonès, FCC Medio Ambiente S.A., obliga els seus treballadors a utilitzar vehicles de recollida i neteja sense que els aires condicionats funcionin, exposant-los a temperatures, dins de les cabines de gairebé 50 graus. Segons el sindicat, aquestes condicions de treball han provocat diversos casos de marejos i desmais i assegura que la companyia incompleix la normativa de prevenció de riscos laborals en relació amb l'estrès tèrmic.

Els sindicalistes també han denunciat que la direcció de l'empresa amenaça o sanciona els empleats amb faltes greus o molt greus, amb suspensió de feina i sou o fins i tot amb acomiadaments als treballadors que es neguen a treballar en aquestes condicions. "Les pressions i assetjament per part dels comandaments són constants, i provoquen a les persones treballadores un estat d'ansietat i malestar insuportables", afirmen en un comunicat. "La situació és absolutament preocupant, i totalment inadmissible des del punt de vista de la salut laboral, més encara quan l'empresa es nega a reunir-se amb la representació legal dels treballadors per tal de trobar-hi solucions adequades", tanquen.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: