Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de Gent Gran del Morell reprèn la seva activitat habitual

L'1 de setembre començaran les diverses propostes com ara gimnàstica, ioga, punta de coixí o coral, entre altres

El Centre de Serveis per a la Gent Gran del Morell El Centre de Serveis per a la Gent Gran del Morell AJUNTAMENT DEL MORELL
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 29 Agost 2022 20:08

A les portes del mes de setembre, el Centre de Serveis per a la Gent Gran del Morell, amb la regidoria de Benestar i gent gran de l’Ajuntament, ja ho té tot a punt per arrencar un nou curs, amb un gran ventall de propostes per a tots els gustos.

Així, l’1 de setembre engega motors la gimnàstica, que es farà dimarts i dijous en dos grups, de 9 a 10 h i de 10.15 a 11.15 h. El dia 2 serà el torn de les sardanes, balls en línia i altres, que seran de 18 a 21 h i cada dilluns, divendres, dissabte i diumenge, amb la col·laboració de l’Associació Cultural i Sardanista del municipi.

El proper dilluns 5 de setembre començarà la punta de coixí, a càrrec de l’Associació de Puntaires del poble, de 15.30 a 18.30 h. El ioga es posarà en marxa a partir del dia 12, els dilluns i dimecres i amb dos grups, de 9.15 a 10.30 h i de 10.45 a 12 h. L’endemà, dia 13, reprendrà els assajos la Coral Guspira, cada dimarts i dijous de 18.15 a 19.45 h. Més endavant arrencarà l’Aula Universitària per a la Gent Gran i els tallers de memòria i teatre.

Torna la Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell

Després de dos anys de pandèmia i restriccions, la gent gran del Morell podrà tornar a viure una jornada festiva amb majúscules. Serà el pròxim diumenge 18 de setembre i recuperarà, enguany sí, el format habitual. Així, la regidoria de Benestar i gent gran del consistori morellenc ha organitzat una Festa en Homenatge a la Gent Gran del Morell com les d’abans de la Covid, amb la tradicional missa, el reconeixement als matrimonis que celebren les seves noces d’or i a les persones més grans del municipi, dinar al pavelló municipal, i ball i berenar per posar punt final a la jornada de germanor.

Els tiquets es poden recollir del 5 al 9 de setembre al Centre de Serveis per a la Gent Gran, de 10 a 13 hores.

Per a més informació, tant de les activitats com de la festa, es pot trucar al 977 84 16 47 o escriure a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: