Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Protecció Civil activa l'alerta de l'Inuncat per pluges intenses aquesta tarda

Les tempestes, que al vespre es concentraran a la meitat sud de Catalunya, podrien anar acompanyades de tempesta, vent, calamarsada o tornados

Imatge d'arxiu de gent amb paraigües i pluja Imatge d'arxiu de gent amb paraigües i pluja JORDI BORRÀS / ACN
Societat ACN
Dijous, 25 Agost 2022 16:32

Protecció Civil de la Generalitat ha activat aquest dijous l’alerta del Pla Inuncat per la previsió de pluges a gran part del territori a partir del migdia i fins la nit. El Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) preveu xàfecs intensos, que podran superar els 20 l/m2 en 30 minuts a tot Catalunya i especialment a les comarques centrals, vallesos i comarques gironines a la tarda. Ja de cara al vespre es concentraran sobretot a la meitat sud del territori. Les pluges podran anar acompanyades de tempesta i fenòmens de tes 5 de la matinada – els Bombers han atès més d’una vintena d’avisos a la comarca del Segrià relacionats amb el temporal. Cap persona ha resultat ferida i s’ha interemps violent (fort vent, calamarsa, esclafits o tornados).

De fet, durant la nit passada – entre les 10 del vespre i lvingut en caigudes d’arbres i elements no estructurals a la via pública.

Protecció Civil recomana a la ciutadania molta precaució en la mobilitat per les zones que es puguin veure afectades per aquest episodi, i també en les activitats a l’aire lliure. En aquest sentit, avisa que cal evitar aparcar el vehicle en rieres o punts subterranis inundables, i no creuar mai rius o rieres si baixen amb aigua, sobretot a les zones on s’esperen intensitats i acumulacions més importants.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: