Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Arriba la I trobada de joves del Baix Camp a Castellvell del Camp

La trobada es durà a terme el pròxim 17 de setembre i hi pot participar qualsevol persona jove de la comarca

Cartell de la I Trobada de joves del Baix Camp, a Castellvell del Camp Cartell de la I Trobada de joves del Baix Camp, a Castellvell del Camp CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 20 Agost 2022 11:51

L’Àrea de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració l’Ajuntament de Castellvell del Camp organitzen la I Trobada de joves del Baix Camp. Aquesta es durà a terme el pròxim 17 de setembre a Castellvell del Camp i hi pot participar qualsevol persona jove de la comarca.

Tallers de feminisme i d’habitatge

La trobada es desenvoluparà durant la jornada de dissabte i constarà d’activitats com: Un vermut associatiu, un dinar de germanor, i diferents tallers i activitats simultànies perquè cadascú pugui assistir a allò que més li desperti interès. Els temes troncals dels tallers seran el feminisme i l’habitatge per a joves als pobles. Dues qüestions de vital importància i que es troben a l’ordre del dia del teixit juvenil de la comarca.

Tanmateix, també es programaran activitats amb un vessant més artístic i divertit perquè les persones joves comparteixin espais de lleure en diferents tallers i activitats, que s'anunciaran pròximament.

Per acabar la jornada, els joves de l’Associació Trencalòs de Castellvell del Camp faran una gimcana pels carrers del poble i seguidament, hi haurà un sopar i música en directe per a totes les persones assistents. L’Ateneu Juvenil o Cal Barantxó seran algunes de les localitzacions de les activitats.

Espai de trobada entre totes les persones joves de la comarca

Des de l’Àrea de Joventut del Consell Comarcal es fa una crida a totes les persones joves, associacions i entitats juvenils de la comarca perquè s’animin a participar i assistir a la jornada per viure en primera persona l’experiència. També s’espera que aquesta sigui la primera trobada de moltes, en un futur no gaire llunyà.

I és que, la trobada de joves comarcal vol esdevenir un espai de trobada i d’intercanvi entre els joves del Baix Camp per tal de crear sinergies i compartir inquietuds, i de retruc, poder detectar les seves necessitats i poder crear polítiques de joventut que s’adaptin al màxim a la realitat de la comarca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: