Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Bona rebuda del nou Punt Lila de Creixell a la festa major

La carpa informava sobre la punxada i com atendre les víctimes de qualsevol agressió sexual o per raó de gènere o d'orientació sexual

La carpa amb el Punt Lila i Arc Iris va tenir molt bona rebuda per part de les joves La carpa amb el Punt Lila i Arc Iris va tenir molt bona rebuda per part de les joves AJUNTAMENT DE CREIXELL
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 12 Agost 2022 16:42

Creixell va estrenar amb èxit la carpa amb el nou Punt Lila i Arc Iris durant els tres concerts de la Festa Major de Sant Jaume de Creixell, a iniciativa de la Regidoria d'Igualtat i de la Dona de l'Ajuntament.

Molta demanda d'informació sobre la punxada

La carpa va fer la funció de punt lila informatiu i de suport, amb informació sobre com atendre les víctimes de qualsevol agressió sexual o per raó de gènere o d'orientació sexual. Cal destacar la importància de donar informació de prevenció sobre el que esta passant actualment, la punxada, moltes de les noies que venien buscaven informació d’aquesta. Al punt lila també es donaven clauers alarma per totes les persones que demanaven informació o s’interessaven per el que era aquesta carpa.

A la carpa també s'ha informat del Centre d'Informació i Recursos per a les Dones (CIRD), amb distribució de diferent material feminista.

La regidoria vol agrair a tota la ciutadania que, durant aquests dies de la Festa Major, s'ha apropat al Punt Lila de l'Ajuntament de Creixell, alhora que també ha mostrat la seva satisfiació "per la bona rebuda que ha tingut i l’acceptació. S’hi ha apropat molta gent de totes les edats donant les gràcies i demanant informació. Entre tothom hem aconseguit tenir unes festes sense sexisme a la nostra vila", assenyalen. Finalment, també volen donar les gràcies "per la bona feina que ha fet l’empresa AvanTEbre i la nostra col·laboradora Ariadna Martí, agent d’igualtat".

El protocol contra les agressions sexuals

Cal recordar que, el 25 de marc de 2021, l'Ajuntament de Creixell va aprovar el protocol municipal contra les agressions sexuals i per raó de gènere o orientació sexual.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: