Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els joves de la Part Baixa porten els 'Jocs en Família' a les festes del Barri del Port

Ho han fet amb jocs per a petits i grans com bitlles, jocs de punteria, manualitats, jocs de taula, contes i un photocall amb disfresses i atrezzo

Un grup de joves del projecte 'Part Baixa Amun!' han ofert jocs en família per a infants i adults Un grup de joves del projecte 'Part Baixa Amun!' han ofert jocs en família per a infants i adults COMBINATS
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 30 Juliol 2022 22:41

Els joves implicats en el projecte 'Part Baixa Amunt!' han participat aquest dissabte al matí en les festes del Barri del Port de Tarragona. Ho han fet amb l’organització dels 'Jocs en Família', que han ofert a petits i grans activitats com bitlles, jocs de punteria, manualitats, jocs de taula, contes i un photocall amb disfresses i atrezzo per a captar els millors moments de la jornada. Desenes de persones han pogut gaudir dels tallers, que s’han celebrat al carrer Sant Miquel en un ambient festiu.

Ja feia dos anys que el Barri del Port no podia gaudir amb normalitat de les festes del barri, aturades a causa de l’emergència sanitària. Aquest any, el
projecte Part Baixa Amunt! s’hi ha volgut sumar, amb la col·laboració del Consell Esportiu del Tarragonès, que ha cedit part del material per a les activitats, i del veïnat del barri i els voluntaris i voluntàries del CET, que han ajudat en l’organització de l’esdeveniment.

“És molt gratificant veure com el veïnat sempre facilita la participació del joves de 'Part Baixa Amunt!' en qualsevol esdeveniment de la zona, la qual cosa fomenta establir relacions interpersonals molt positives que esperem que perdurin en el temps”, indica la directora de l’Àrea Social de la Cooperativa Combinats, Raquel Barbier.

En el mateix sentit s’expressa Camila Ayala, tècnica del projecte: “La vinculació entre els joves i la comunitat és clau, i en jornades així es ratifica. Estem molt satisfetes per la bona acollida del veïnat”,indica. Ja fa mesos que els joves del projecte participen en accions al barri, com per exemple l’adequació d’un solar abandonat al mes d’abril o la plantada col·laborativa del passat mes de maig, el taller d'escriptura àrab per infants al mes de juny i els talls del cabell gratuït a l'Associació La Muralla durant el mes de juliol.

“Per a nosaltres és molt bo participar en aquest tipus d’activitats, perquè ens sentim útils i fem coses pel barri. A més, els veïns estan molt agraïts, i això és
genial. Ens sentim molt ben rebuts aquí”, han indicat Youssef Dahan, Ayoub Kink i Aissa Elmahjouby, tres dels joves que s’han bolcat amb l’organització dels 'Jocs en Família'.

El projecte 'Part Baixa Amunt!' està liderat per la Cooperativa Combinats i hi estan implicats més d’una desena de joves del projecte Sostre 360º de la Fundació Eveho.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: