Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Un grup de pobles del Priorat exposen a Vilagrà les problemàtiques amb l'aigua

La consellera de la Presidència visita Ulldemolins, la Morera del Montsant, Escaladei i Poboleda per conèixer l'evolució de les obres del territori finançades amb el PUOSC

Visita de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, per conèixer l'evolució de les obres del territori que pertanyen al al Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del Govern Visita de la consellera de Presidència, Laura Vilagrà, per conèixer l'evolució de les obres del territori que pertanyen al al Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del Govern ERC
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Juliol 2022 18:56

La consellera de la Presidència, Laura Vilagrà Pons, va fer aquest dissabte una visita territorial a la comarca del Priorat. Durant el matí, va passar per Ulldemolins, la Morera del Montsant, Escaladei i Poboleda per conèixer l'evolució de les obres del territori finançades amb el Pla Únic d'Obres i Serveis (PUOSC) del Govern de la Generalitat de Catalunya.   

Segons la consellera, era “important visitar aquestes obres finançades amb el PUOSC” i veure que “s'han invertit molt bé aquests recursos a la comarca". I ha afegit que "és imprescindible aquesta aliança entre el Govern de la Generalitat i els ajuntaments del país, i en aquest cas, els ajuntaments del Priorat".

Preocupació pels problemes d'aigua

Durant la visita al Priorat, els municipis també li van exposar les problemàtiques relacionades amb l’aigua a causa de la sequera i pel desviament de l'aigua del riu de Siurana per part de la Comunitat de Regants del Pantà de Riudecanyes. La consellera ha assegurat que és també “una preocupació pel Govern de la Generalitat, perquè tenir aigua de boca i per a la pagesia és importantíssim, ens emportem deures per millorar aquesta situació".

Visita a les obres

La ruta va començar al matí a Ulldemolins, on la consellera, acompanyada de l'alcalde i alguns regidors del consistori, va visitar diverses obres finançades amb el PUOSC, com ara algunes instal·lacions esportives i el Centre Cívic i Social.

La visita va continuar a la Morera del Montsant, on va visitar les obres acabades del carrer la Font i del carrer Major, on s'ha d'iniciar la segona fase del projecte. A la Morera de Montsant, també es va fer una reunió de treball amb l’alcaldessa i l'equip de govern municipal per parlar sobre les futures millores del poble.

El Local Social d'Escaladei va ser la següent parada, on es va poder veure en quin punt del projecte es troben les obres del local que donarà servei a tota la gent de la zona per dur a terme actes de diverses tipologies. I per acabar el matí, la consellera va arribar fins a Poboleda, on va acudir a plaça del Portal per veure l'estat final de la primera fase del projecte. Vilagrà també es va reunir amb l’alcalde i membres del consistori per continuar treballant braç a braç en els projectes prioritaris per a la ciutadania. En aquest sentit, la consellera de la Presidència va assegurar que ha volgut conèixer els reptes, i també projectes principals dels municipis, “perquè estem compromesos amb tot el territori, i volem que tothom gaudeixi dels millors serveis".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: