Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Youness El Hannach i Ly Castro guanyen la 24a Cursa de portadors de sacs d’avellanes de Sant Jaume

La fira reusenca es reprèn després d’estar dos anys aturada

Moment de la sortida de la Cursa de portadors de sacs d'avellanes Moment de la sortida de la Cursa de portadors de sacs d'avellanes TRETZESPORTS
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 24 Juliol 2022 18:40

El Parc de la Festa acull aquest cap de setmana la Fira de Sant Jaume, després de dos anys sense celebrar-se a causa de la covid-19. El programa de la fira contempla una munió d’activitats, en què els grans protagonistes són els cavalls, ja que s’hi organitza la Fira del Cavall, amb els salts d’obstacles, puntuable per a la lliga de la Federació Catalana d’Hípica, a més d’altres proves i exhibicions. Aquest diumenge a la nit, el genet romanès Miron Bococi oferirà un nou espectacle eqüestre.

Una altra activitat destacada de la Fira de Sant Jaume i que genera molta expectació és la popular Cursa de portadors de sacs d’avellanes, que enguany celebrava la 24a edició. En la cursa d’aquest dissabte i amb un total de 21 inscrits, el guanyador en homes va ser Youness El Hannach (3’27’’) i la primera dona a arribar a la meta va ser Ly Castro (3’56’’). Els homes havien de portar a l’esquena un sac de 58 quilos i les dones de 28, en un recorregut d’un quilòmetre.

Altres activitats de la Fira de Sant Jaume són els tradicionals sopars a la fresca, elaborats amb productes de proximitat, les actuacions musicals i de balls, la cursa nocturna de Sant Jaume, que ha rebut un gran nombre d’inscrits, i les passejades en poni pels més petits.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: