Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament de Tarragona treballa per trobar un allotjament a les persones que han ocupat l'edifici del teatre Metropol

El consistori assegura que l'immoble no compleix les condicions d'habitabilitat

Imatge d'arxiu d'unes obres a les bigues del Teatre Metropol de Tarragona Imatge d'arxiu d'unes obres a les bigues del Teatre Metropol de Tarragona ARXIU / INFOCAMP
Societat ACN
Dimarts, 19 Juliol 2022 21:32

L'Ajuntament de Tarragona treballa per trobar una solució habitacional als tres ocupes que viuen a l'edifici del Teatre Metropol. L'equip de govern assegura que es va assabentar fa una setmana de l'ocupació i, des de llavors, diu, va iniciar un procediment intern per coordinar la conselleria de Béns i Patrimoni, la Guàrdia Urbana i els Serveis Socials per tal de resoldre aquesta problemàtica.

Segons ha explicat el conseller Hermán Pinedo, l'immoble no compleix amb les condicions d'habitabilitat, malgrat les actuacions de conservació i manteniment fetes l'any passat. "Hi estem treballant per garantir la seguretat d'aquestes persones sense sostre perquè puguin tenir una vida digna", ha afirmat aquest dimarts.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: