Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

UGT convoca vaga a PortAventura el pròxim 6 d'agost per reclamar millores salarials

El sindicat denuncia la manca de personal i lamenta que l'empresa "menyspreï l'esforç" dels empleats fet durant pandèmia

Visitants a punt d'entrar a PortAventura en el marc del primer dia d'obertura Visitants a punt d'entrar a PortAventura en el marc del primer dia d'obertura NÚRIA TORRES / MAR ROVIRA / ACN
Societat ACN
Divendres, 15 Juliol 2022 14:46

UGT ha convocat una vaga de 24 hores per al pròxim 6 d'agost per reclamar millores salarials i laborals dels treballadors de PortAventura. En concret, exigeixen l'increment dels sous per compensar la pujada que l'IPC, així com millores en el transport, horaris, descansos o la consolidació de la jornada, entre altres.

El sindicat també denuncia la manca de personal, que diu, és fruit de la "nefasta política laboral" de la companyia. Consideren que la direcció del parc temàtic no és "justa ni lleial" amb els seus empleats i que està "menyspreant l'esforç i el sacrifici" fet durant els anys de pandèmia.

Des d'UGT no descarten més jornades de vaga si no aconsegueixen un acord amb l'empresa.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: