Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Impulsen una campanya informativa per actuar en cas d'emergència al mercat de Bonavista

La iniciativa dels Mercats de Tarragona i l'AEQT instal·la 8 tòtems informatius i renova la senyalització de l'espai

Presentació de la campanya informativa al mercat de Bonavista Presentació de la campanya informativa al mercat de Bonavista AEQT
Societat ACN
Dijous, 07 Juliol 2022 19:06

L'empresa de Mercats de Tarragona i l'Associació Empresarial Química de Tarragona (AEQT) han impulsat una campanya informativa al Mercat de Bonavista per donar a conèixer als paradistes, veïns i clients com actuar en cas d'emergència al recinte.

La iniciativa instal·la vuit tòtems informatius als accessos i també renova la senyalització horitzontal de l'equipament. En concret, es pintaran noves indicacions de les rutes d'evacuació en direcció als punts de confinament, on els ciutadans s'han de dirigir en cas d'activació de l'alerta.

També s'ha editat una guia d'actuació en format tríptic i s'aprofitarà la tanca publicitària de gran format, instal·lada permanentment al mercat, com a suport comunicatiu del projecte.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: