Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Serrallo celebra aquest diumenge una sardinada solidària a benefici de La Muntanyeta

L’activitat s’inclou en el programa de festes de Sant Pere

Imatge d'arxiu de la darrera sardinada, el 2019 Imatge d'arxiu de la darrera sardinada, el 2019 APPCT
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 02 Juliol 2022 13:27

En el marc de les festes de Sant Pere, el barri del Serrallo de Tarragona acollirà, el proper diumenge 3 de juliol, una sardinada solidària. Després de l’aturada forçada pels dos anys de pandèmia, enguany torna aquesta festa a benefici de la Fundació La Muntanyeta. L’acte tindrà lloc, a partir de les 12h, al Moll de Costa del barri marítim de Tarragona.

En aquesta activitat solidària, es podrà gaudir de la degustació de les sardines de Tarragona i d’una beguda amb un donatiu de 5 euros. A més, l’acte estarà amenitzat pel Dj Abadia, i compta amb la col·laboració de la Confraria de Pescadors de Tarragona i l'agrupació Peix Blau. Ambdues organitzacions han donat suport a La Muntanyeta en diverses ocasions, i ara que la pandèmia ho permet, han volgut reprendre aquest acte solidari a benefici de les persones amb paràlisi cerebral, en un marc immillorable, com són les festes de Sant Pere del Serrallo.

Els tiquets per a la sardinada es podran adquirir de manera anticipada, a partir del dilluns dia 27 de juny, a La Botiga de Salut (Plaça Verdaguer, 2), al Punt d'atenció de la Xarxa Santa Tecla (C/ Sant Agustí, 6), i a la seu de La Muntanyeta (C/ Muntanya de Sant Pere, s/n). El mateix dia de la sardinada, també es podran aconseguir tiquets.

La Fundació La Muntanyeta és una entitat sense ànim de lucre adherida a la Xarxa Sanitària i Social de Santa Tecla que atén i vetlla per les persones amb
paràlisi cerebral. Gestiona tres serveis, una Escola d’Educació Especial, un Centre Ocupacional i una Residència, i dona cobertura a més de 100 persones amb pluridiscapacitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: