Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El vessament d’aigua estancada a la platja d'Altafulla no suposa cap perill per a la salut de les persones

El succés ha provocat una taca fosca que ha alertat els banyistes i el personal de seguretat, però el vessament accidental ha estat pel desembussament que s’està fent a la sortida del canal de la rasa

El vessament accidental ha estat fruit dels treballs de desembussament que s’estan realitzant a la sortida del canal de la rasa El vessament accidental ha estat fruit dels treballs de desembussament que s’estan realitzant a la sortida del canal de la rasa AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juliol 2022 18:19

L’Ajuntament d’Altafulla informa que aquest divendres al migdia, uns treballs d’extracció de sorra del canal que desemboca a la platja, a tocar del parc de Voramar, han provocat el vessament accidental d’aigües estancades al mar.

El succés ha provocat una taca fosca que ha alertat els banyistes i el personal de seguretat, que ràpidament ha hissat la bandera vermella per impedir el bany.

vessament aigua platja Altafulla bandera vermella

Tot seguit s'ha posat en coneixement dels fets als tècnics de l'Agència Catalana de l’Aigua (ACA) i el Centre de Coordinació Operativa de Catalunya (CECAT), que amb les analítiques pertinents han determinat que la taca no prové del clavegueram i, per tant, no representa cap perill per a la salut i es dissoldrà sola amb el pas de les hores.

Tant el cos de la Policia Local d’Altafulla com el servei de socorrisme i salvament preveuen que aquesta mateixa tarda la situació millori i ja pugui onejar la bandera groga en aquest espai.

El vessament accidental ha estat fruit dels treballs de desembussament que s’estan realitzant a la sortida del canal de la rasa, que després dels darrers temporals ha quedat col·lapsat de sorra.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: