Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El TEDxReus debatrà sobre com la societat actual afronta canvis en diferents àmbits

El Teatre Bartrina acull aquest dissabte 2 de juliol l'esdeveniment d'enguany, que reunirà vuit ponents que exposaran les seves experiències

Imatge d'arxiu d'una edició anterior del TEDxReus, al Teatre Bartrina Imatge d'arxiu d'una edició anterior del TEDxReus, al Teatre Bartrina ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 01 Juliol 2022 11:55

Tot està preparat per la novena edició del TEDxReus, que tindrà lloc aquest dissabte 2 de juliol, a les 16:00 h. El Teatre Bartrina de Reus, acull l’esdeveniment d’enguany que té per lema: "I ara, què?", amb la intenció d’expressar i transmetre coneixement, vivències que parlen de com la societat actual afrontem canvis en diferents àmbits.

Durant tota la tarda, vuit ponents de diferents disciplines exposaran experiències de com actualment la societat afronta canvis en diferents àmbits: Silvia Congost (emprenedora en el món de la psicologia, referent nacional en autoestima i dependència); Long Li Xue (influenciador que lluita contra el ciberassetjament, presentador del canal Twitch d’Eufòria TV3); Karim Sabni (expert en moviments migratoris a la frontera sud); Laia Estorach (directora global de Recursos Humans a Reckitt); Beatrice Bizot (escultora francesa establerta a Tarragona amb un recorregut internacional d’exposicions); Núria Amigó (investigadora, doctora en Física i CEO de Biosfer Teslab, SL.); Carlos Cuffí (enginyer, consultor i director de l’Observatori Nacional 5G); i Òscar Saladié (doctor en Geografia, professor i investigador del desenvolupament sostenible).

L’acte serà conduït per Joel Reche (periodista i presentador de Canal Reus) i hi haurà l’actuació musical del Grup Moira (amb la necessitat d’explorar allò que els uneix, la música).

Les entrades

Les entrades ja són a la venda, només es podran fer en línia a la web del TEDxReus: https://www.tedxreus.com/entrades/

Les xerrades es podran seguir en directe, com fixa l’organització internacional a la mateixa pàgina del TEDxReus.

Podeu trobar el programa clicant aquí.

Idees que val la pena difondre

Seguint l’esperit TED de difondre idees que valen la pena, TED ha creat un programa anomenat TEDx, on x significa que és un acte organitzat, de forma independent, amb una llicència de TED. La conferència TED proporciona una guia general per al programa TEDx, però aquests esdeveniments són autoorganitzats i reuneixen a un grup de persones per compartir una experiència TED. Aquest és el cas del TEDxReus que enguany arriba a la novena edició.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: