Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Espluga de Francolí inaugura la remodelació de la piscina municipal

Aquesta obra ha permès millorar la impermeabilització de la piscina, fer-la desbordant, més segura i dotar-la de les condicions exigides per la normativa

  La piscina exterior municipal de l'Espluga va obrir dijous amb una jornada de portes obertes que va permetre veure l'estat de les instal·lacions i remullar-se gratuïtament La piscina exterior municipal de l'Espluga va obrir dijous amb una jornada de portes obertes que va permetre veure l'estat de les instal·lacions i remullar-se gratuïtament AJUNTAMENT DE L'ESPLUGA DE FRANCOLÍ
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 26 Juny 2022 12:49

Dijous a la tarda, 23 de juny, coincidint amb l'inici de temporada de la piscina municipal de l'Espluga de Francolí, es va dur a terme l'acte d'inauguració on hi van intervenir l'alcalde, Josep M. Vidal Minguella, i la regidora d'Esports, Aida Morgades Agüera, de la remodelació de la piscina municipal i el seu entorn.

Degut a causes externes relacionades amb l'entrega de material, ara com ara les obres no han pogut finalitzar al 100%. Tot i això, sí que s'ha pogut posar en servei la piscina per tal de poder-la obrir al públic el 23 de juny, com cada any. La part que queda per executar és una part del paviment, no afecta el funcionament normal de la piscina i està previst que s'enllesteixi en els propers dies. La zona que encara resta en obres s'ha delimitat per seguretat.

L'alcalde de l'Espluga de Francolí va destacar que "el cost total de les obres ha estat finançat íntegrament per l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí i és un dels principals projectes del mandat". La regidora d'Esports va fer esment que "per complir amb la normativa era molt necessari dur a terme aquesta remodelació".

                                L'alcalde de l'Espluga Josep M. Vidal Minguella, durant la inauguració: 

Josep Maria Vidal alcalde Espluga

Aquesta obra, que ha durat tres mesos i ha suposat una suma d'inversions de gairebé 300.000 euros, ha permès canviar el vas d'ús recreatiu i esportiu amb la instal·lació d'una nova làmina armada i s'ha transformat en desbordant. La reforma també ha inclòs l'arranjament de la sala de màquines i s'ha pavimentat de nou la zona d'accés al voltant de la piscina municipal. A més a més, s'han instal·lat dutxes d'acer inoxidable en la zona de la platja del vas recreatiu.

Amb aquestes millores d'arranjament s'han resolt els problemes d'impermeabilització que tenia la piscina municipal a causa del deteriorament i s'ha adequat la instal·lació a la normativa tècnica vigent. Per altra banda, amb aquesta actuació s'ha dotat l'equipament de les condicions de seguretat i salubritat adients per tal de garantir la seguretat dels usuaris i la durabilitat de les instal·lacions.

La piscina exterior municipal de l'Espluga de Francolí va obrir dijous amb una jornada de portes obertes que va permetre veure l'estat de les instal·lacions i remullar-se gratuïtament i la temporada s'allargarà fins a l'11 de setembre. Aquesta actuació era un canvi necessari a un espai on cada estiu es registren vora 10.000 accessos, a més a més, de diverses activitats aquàtiques com per exemple aquagym, natació, casals d'estiu o campus esportius.

Aquest any es tornarà a gaudir del 100% de l'aforament, sense franges horàries, amb abonaments de 30 i 15 banys no individuals i amb els cursos de natació i d'aquagym habituals. Pel que fa als preus de les entrades es mantenen les mateixes tarifes de la temporada passada amb entrada gratuïta pels menors de 5 anys. També es mantenen els preus reduïts per les persones majors de 65 anys o amb discapacitat i les tarifes especials per a grups.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: