Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El secretari de l'Ajuntament de Torredembarra afirma que va alertar d'irregularitats en la contractació dels lloguers

Orihuel assegura que l'exalcalde Masagué no va respectar les seves funcions institucionals

L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, abans de començar el judici per la peça 1 del cas Torredembarra L'exalcalde de Torredembarra, Daniel Masagué, abans de començar el judici per la peça 1 del cas Torredembarra MAR ROVIRA / ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Dimarts, 21 Juny 2022 15:45

El secretari de l'Ajuntament de Torredembarra, Rafael Orihuel, ha afirmat que els contractes de lloguer de dos locals fets sense concurs públic no estava justificat i que va alertar de possibles irregularitats en el procediment. El funcionari ha declarat aquest dimarts en la primera jornada del judici de la primera peça separada de la macrocausa contra l'exalcalde Daniel Masagué i altres càrrecs municipals, que se celebra a l'Audiència de Tarragona.

A més, ha assenyalat que en els expedients per fer la contractació, inicialment, no constava a quin ús es volien destinar els immobles. El testimoni ha dit que no hi havia cap necessitat de llogar aquests locals i que Masagué no va respectar les seves funcions institucionals.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: