Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Santa Tecla sol·licita la llicència per a l'ampliació de l'Hospital del Vendrell

El projecte opta al finançament dels fons Next Generation

Imatge de l'acte de sol·licitud de llicència, amb el director  general de la Xarxa Santa Tecla, Joan Maria Adserà, i l'alcalde del Vendrell Kenneth Martínez, amb la regidora de Serveis Socials, Montse Martín Imatge de l'acte de sol·licitud de llicència, amb el director general de la Xarxa Santa Tecla, Joan Maria Adserà, i l'alcalde del Vendrell Kenneth Martínez, amb la regidora de Serveis Socials, Montse Martín CEDIDA
Societat ACN
Diumenge, 19 Juny 2022 17:48

La Xarxa Santa Tecla ha entrat al registre de l'Ajuntament del Vendrell la sol·licitud per obtenir la llicència municipal per començar les obres d'ampliació de l'Hospital del Vendrell. Un cop tingui l'autorització, l'entitat vol iniciar els treballs, que està previst que s'acabin abans de finals del 2025. El projecte opta al finançament dels fons Next Generation.

Es preveu ampliar el centre assistencial en 9.000 m2 per ampliar-ne la capacitat i la cartera de serveis per millorar l'atenció especialitzada i de proximitat a tota la ciutadania del Penedès. La voluntat és que les obres aportin "una solució definitiva a les històriques necessitats assistencials del Baix Penedès", segons l'entitat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: