Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Entra en funcionament el reforç de policies d'estiu a la Pineda

Dels 8 agents que s’incorporaran en total, aquesta setmana ha començar el primer reforç de quatre persones

Quatre agents de la Policia Local de Vila-seca s'han incorporat aquesta setmana al nucli de la Pineda Quatre agents de la Policia Local de Vila-seca s'han incorporat aquesta setmana al nucli de la Pineda AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 18 Juny 2022 18:21

Aquest dimecres 15 de juny van entrar de servei els tradicionals policies d’estiu com a reforç de la Policia Local de Vila-seca. Un primer reforç de 4 agents (3 dones i 1 home) es troben ja en funcionament al nucli de la Pineda i, a partir del proper 1 de juliol, s’incorporaran 4 agents més.

De dilluns a diumenge i de 10 a 19 hores, els nous policies d’estiu estaran en patrulla permanentment per la Pineda, sobretot en funcions de servei a la platja i al passeig marítim de la Pineda i com a reforç també a les diverses patrulles.

Amb la posta en funcionament d’aquest servei, que ja és tradicional al municipi, l’Ajuntament de Vila-seca oferirà diverses millores en els serveis d’informació i vigilància.

A banda del servei a peu, aquests agents es podran desplaçar en bicicleta o patinets i tindran un contacte permanent amb el post central de la Policia Local.

Les funcions bàsiques que tenen són: Revisió de les autoritzacions temporals dels serveis de platja i control dels espais autoritzats; prevenció de la delinqüència i control de la venda ambulant; control dels jocs de platja i de les embarcacions a motor; informació sobre l’estat de la sorra i de l’aigua de la platja, avisant dels possibles incidents; informar sobre les activitats del municipi i atendre als usuaris de la platja; i col·laborar permanentment amb els serveis de salvament .

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: