Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Torna amb èxit el 23è Sopar Solidari a la parròquia de Sant Bernat Calvó de Reus

Organitzat per Pont de Solidaritat, els 4.000€ de recaptació es repartiran a parts iguals entre una casa llar de Moçambic i els refugiats d’Ucraïna

El Sopar Solidari ha comptat amb les actuacions musicals de la Símfim dels arrelats (música clàssica) i la guitarrista Maria Nasarre El Sopar Solidari ha comptat amb les actuacions musicals de la Símfim dels arrelats (música clàssica) i la guitarrista Maria Nasarre PONT DE SOLIDARITAT
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 12 Juny 2022 10:40

Després de dos anys d’aturada i un relleu en la coordinació, el Sopar Solidari que organitza l’entitat Pont de Solidaritat, vinculada a la Parròquia de Sant Bernat Calvó, ha reprès de nou i amb gran èxit la seva activitat habitual, interrompuda durtant dos anys per la Covid-19.

Aquest any el lema del sopar ha estat “Solidaritat Compartida”, i la recaptació íntegra s’ha destinat a l’ONG Delwende, vinculada a les Germanes de la Consolació, les quals faran arribar la meitat dels 4.000€ assolits a “La casa de l’alegria” a Maputo (Moçambic) i els altres 2.000€ a la llar per a refugiats ucraïnesos que la congregació té a Eslovàquia. D’aquesta manera, es compleix amb la tradició del Sopar Solidari de destinar la recaptació als més necessitats del 3r món, i enguany de manera excepcional atenent a la realitat dels refugiats d’Ucraïna, a proposta de Lluís Miquel Pérez, exalcalde de Reus i ara també excoordinador de Pont de Solidaritat, qui ha donat pas a l’activista Jordi Salvadó en la coordinació de l’entitat.

Presentat pel periodista Xavier Graset, el Sopar Solidari ha comptat amb les actuacions musicals de la Símfim dels arrelats (música clàssica) i la guitarrista Maria Nasarre, ambientat en una escenografia ideada per Maria Adzerias i Albert Morelló i amb les dinamitzacions de Ramon Pérez i M. Àngels Isern.

La darrera edició del Sopar Solidari, el 2019, va destinar la recaptació a l’ONG reusenca Reus Refugi, la qual ha participat en l’esdeveniment exposant com havien donat ús als donatius rebuts. S’espera que l’any vinent continuï l’activitat de Pont de Solidaritat amb la 24ena edició i algunes novetats.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: