Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El nedador reusenc Jordi Cervera, un dels guanyadors dels 'Premios Catalejo 2022'

L'Observatorio de Derechos Humanos de España (ODHE) li reconeix el seu compromís esportiu i personal amb causes solidàries com l'Alzheimer i l'ELA

Els Premios Catalejo 2022 van ser recollits per Olga de la Fuente, directora de la Fundación La Liga; Cristóbal Valderas Alvarado, president de Clece; i Jordi Cervera -al centre de la imatge-, nedador de llarga distància Els Premios Catalejo 2022 van ser recollits per Olga de la Fuente, directora de la Fundación La Liga; Cristóbal Valderas Alvarado, president de Clece; i Jordi Cervera -al centre de la imatge-, nedador de llarga distància ODHE
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 11 Juny 2022 22:03

L'Observatorio de Derechos Humanos de España (ODHE) va organitzar, a la Universitat Camilo José Cela, l'acte de lliurament dels 'Premios Catalejo 2022'. Aquests guardons posen en valor els projectes, les iniciatives i les trajectòries que identifiquen i representen els drets humans.

En aquesta primera edició dels premis, els guardonats han estat el grup empresarial Clece, pel seu projecte 'Model d'inserció laboral de víctimes de la violència de gènere', i La Liga de Futbol Profesional (LFP), per La Lliga Genuine Santander. Així mateix, també se li ha concedit un guardó al reusenc Jordi Cervera, nedador de llargues distàncies, pel seu compromís esportiu i personal amb causes solidàries i per posar l'esport al servei dels drets humans fonamentals. Les seves darreres travessies solidàries per l'Alzheimer i l'ELA donen visibilitat i recapten fons per a la investigació d'aquestes malalties.

Durant la cerimònia, el director de l'ODHE, Mario Rigau, va voler destacar la importància i la significació que aquests premis comprenen en aquests moments on "els drets humans són un referent per a la majoria dels éssers humans". "Hi ha exemples d´empreses, institucions, associacions i persones que hem de posar en valor, aquesta és la missió de l'ODHE", va assegurar Rigau. El director de l'Observatori va finalitzar el discurs assegurant que l'ODHE té per objecte millorar la qualitat de vida de les persones més vulnerables que són al nostre entorn.

Després de les paraules de Rigau es va procedir al lliurament dels 'Premios Catalejo 2022', que van ser recollits per Olga de la Fuente, directora de la Fundación La Liga; Cristóbal Valderas Alvarado, president de Clece; i Jordi Cervera, nedador de llarga distància.

Durant l'acte Pilar Rangel, professora de la Universidad de Málaga, i Leonor Gallardo, vicerectora de la Universidad de Castilla-la Mancha, van ser nomenades membres del Comitè d'Observació de l'ODHE.

La cerimònia de lliurament de premis va comptar amb la participació del rector de la Universidad Camilo José Cela, Emilio Lora-Tamayo D’Ocon; l'expolítica i exregatista olímpica, Theresa Zabell, que va conduir l'acte; i el vicerector de la Universidad Camilo José Cela, Francisco López Muñoz, entre d'altres.

Els 'Premios Catalejo 2022' van congregar nombrosos representants del món empresarial, acadèmic i social.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: