Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Inscripcions obertes per als Casals d'Estiu al Vendrell i a Coma-ruga

S'ofereixen propostes adequades a cada edat com ara excursions, piscina, gimcanes, sortides a la platja, visites culturals o el treball de les emocions

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, va presentar l'oferta d'activitats amb les representants de les entitats organitzadores El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, va presentar l'oferta d'activitats amb les representants de les entitats organitzadores AJUNTAMENT DEL VENDRELL
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 09 Juny 2022 21:24

Amb les vacances d’estiu a tocar, aquesta setmana s’ha donat a conèixer l'oferta de casals d’estiu del Vendrell perquè els infants i joves del municipi puguin disposar d’una oferta de lleure i educativa atractiva, amb propostes adequades a cada edat com ara excursions, piscina, gimcanes, sortides a la platja, visites culturals, treball de les emocions, etc...

D’una banda, al Vendrell es faran els Casals d’Estiu per a infants de 4 a 12 anys i el 'Pira’t', adreçat al col·lectiu de nois i noies de 13 a 16 anys. Tots dos, organitzats per l’Esplai Zig-Zag amb el suport de l’Ajuntament del Vendrell, tindran com a escenari l’escola Àngels Garriga. Els Casals es duran a terme del 4 de juliol fins al 26 d’agost, mentre que el Pira’t es farà del 4 de juliol al 22 de juliol. Aquest últim inclou enguany una nit d’acampada al Montmell a l’última de les seves tres setmanes.

Per a més informació i inscripcions, les persones interessades es poden adreçar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o bé al Centre cívic l’Estació del Vendrell.

Casals d'estiu a Coma-ruga

D’altra banda, un estiu més s’ofereixen Casals d’estiu a Coma-ruga, organitzats per l’Associació Trèvol. En concret, presenten una proposta per a nens i nenes majors de 3 anys i una altra per a nois i noies majors de 12 anys, Totes dues es duran a terme a l’Institut Escola Coma-ruga (edifici blau). Per a més informació i inscripcions les persones interessades es poden adreçar al correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o a la seu de Trèvol (Hotel d’Entitats)

El regidor d’Infància i Joventut, Rubén Gràcia, destaca la importància que “els nens i nenes i joves del Vendrell puguin gaudir un estiu més d’activitats lúdiques que també promouen la seva educació integral a través del lleure i que, alhora, faciliten la conciliació de la vida laboral de les famílies amb les vacances escolars”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: