Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'activista Gabriela Serra, al 'Valls per la Llibertat' de dissabte

L’Assemblea Valls l’ha convidada per parlar de desobediència civil, aquest migdia, al Pati de Sant Roc

Gabriela Serra, en una imatge d'arxiu Gabriela Serra, en una imatge d'arxiu ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 04 Juny 2022 10:48

L’activista social Gabriela Serra participarà aquest dissabte, 4 de juny, a Valls en una xerrada sobre desobediència civil, que organitza l’Assemblea Valls-Alt Camp i que tindrà lloc a les 12 del migdia al Pati de Sant Roc.

L’acte tindrà lloc en el marc del cicle 'Valls per la Llibertat', que cada primer dissabte de mes tracta un tema que ajuda a avançar cap a la independència. En aquest cas, des de l'Assemblea de Valls defensen que "la desobediència civil, i la lluita noviolenta en general, és una de les estratègies per les quals opta l’Assemblea per confrontar-se amb l’Estat espanyol i crear la situació de ruptura necessària per aconseguir la independència, com han fet altres nacions del món i que va quedar demostrat en el congrés d’independències unilaterals que va organitzar l’entitat".

Gabriela Serra, que va ser diputada de la CUP, ha estat implicada durant aquests últims anys amb el Debat Constituent i es considera una activista experta en lluita noviolenta i desobediència civil.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: