Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus clausura una discoteca i ordena la suspensió cautelar de la seva activitat

La mesura es produeix perquè el local 'La Chismosa' incompleix les condicions de seguretat i eludeix controls periòdics

Exterior de La Chismosa, a Reus Exterior de La Chismosa, a Reus MBO / REUSDIGITAL.CAT
Societat ACN
Dimecres, 01 Juny 2022 15:57

L'Ajuntament de Reus ha decretat la clausura i la suspensió de l'activitat de la discoteca 'La Chismosa'. El consistori ha clausurat preventivament aquest local situat al carrer de l'Amargura i ha incoat un expedient sancionador per incomplir la normativa de seguretat, amb "faltes greus" com manca de senyalització i de llums d'emergència. Els propietaris han anat eludint les revisions periòdiques. "Si no hi ha voluntat de col·laboració és evident que hi ha d'haver una sanció perquè estem parlant de persones i representava un perill", afirma l'alcalde Carles Pellicer. La discoteca, que va ser escenari d'un operatiu antidroga de Mossos, Guàrdia Urbana i policia espanyola el desembre de 2019, s'enfronta a una multa d'entre 1.500 a 5.000 euros.

L'Ajuntament de Reus ha ordenat el tancament preventiu de l'activitat de discoteca que s'exerceix en aquest local del carrer de l'Amargura número 44, davant l'incompliment de diferents requeriments de seguretat del local per part de la societat que el gestiona. El decret recorda que la sanció a imposar a la societat pot arribar fins als 5.000 euros com a responsable d'una infracció greu de la Llei d'espectacles públics i activitats recreatives i per tractar-se d'un local de baix aforament.

El consistori reusenc assegura que els propietaris han fet cas omís als diversos requeriments i pròrrogues, en una lluita que es remunta al 2020 a fi que el local, que ocupa una planta subterrània, complís les condicions de seguretat. Ara el negoci té quinze dies de marge per presentar al·legacions. Al seu torn, l'Ajuntament haurà de resoldre si la mesura cautelar del tancament del local -que es va notificar aquest dimarts i s'ha de consumar en un màxim de 24 hores- acaba sent definitiva.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: