Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Creu Roja Tarragona imparteix un taller d'empoderament per a dones que han patit violència de gènere

L'objectiu és que es trobin més fortes emocionalment i puguin afrontar la seva vida amb una millor qualitat

Imatge del cartell del taller d'empoderament i de millora de l'empleabilitat per a dones Imatge del cartell del taller d'empoderament i de millora de l'empleabilitat per a dones CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dimecres, 01 Juny 2022 07:46

En el marc del programa d'ocupació 'Incorpora' de la Creu Roja, s'impartirà un taller d'empoderament i de millora de l'empleabilitat dirigit a dones que han patit violència de gènere o qualsevol altra circumstància que hagi fet minvar la seva autoestima. El taller, que anirà a càrrec de la tècnica Judit Espelt, s'iniciarà el 7 de juny, en horari de 09:30 a 12:30h, fins el 21 de juny. L'horari està pensat perquè les dones puguin anar a deixar els seus fills a l'escola i puguin conciliar el taller amb les seves responsabilitats.

En el taller es treballarà l'empoderament per poder aprofundir en tots els aspectes relacionats amb la dona, així com la confiança, competències, valua.... En concret, es treballarà la imatge i marca personal, l'autoconeixement, la comunicació i els recursos personals aplicats a la recerca de feina. L'objectiu és que es trobin més fortes emocionalment i puguin afrontar la seva vida amb una millor qualitat.

Aquest taller va lligat al programa d'ocupació 'Incorpora', que té per objectiu final que les dones puguin aconseguir feina i tinguin més oportunitats laborals. Per aquest motiu, a més de l'empoderament, es treballarà l'orientació i un pla de treball personal per a la recerca de feina i la inserció laboral.

Els únics requisits per poder accedir al taller són entendre la llengua i estar en recerca de feina o voler treballar.

El taller d'empoderament s'impartirà a l'edifici de Creu Roja destinat al salvament marítim, ubicat davant del Club Nàutic de Tarragona.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: