Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Todos En Azul, entitat finalista del programa social 'Planta el Teu Projecte 2021' de CaixaBank

L'associació tarragonina que dona suport a famílies amb persones amb autisme va ser la tercera candidatura més votada pels empleats de “la Caixa” de tot l'Estat

El president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, va participar en l'acte de reconeixement del programa social 'Planta el Teu Projecte' El president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, va participar en l'acte de reconeixement del programa social 'Planta el Teu Projecte' TODOS EN AZUL
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 27 Mai 2022 11:03

L'auditori del CaixaForum de Tarragona va acollir aquest dijous 26 de maig, a les 5 de la tarda, l'acte de reconeixement a les entitats guanyadores i als empleats/des del programa social 'Planta el teu projecte 2021' d'Acció social de CaixaBank. Todos En Azul, entitat que dona suport a famílies amb persones amb autisme va ser una de les 34 entitats finalistes del total de 165 candidatures presentades entre totes les províncies. L'associació tarragonina va ser la tercera candidatura més votada pels empleats i les empleades de “la Caixa” de tot l'Estat espanyol. L'acte va ser presidit pel director territorial de Catalunya de CaixaBank, Jaume Masana, i per la responsable d'Acció Social DT Catalunya de CaixaBank, Mireia Gorchs.

Només pel sol fet de participar-hi, les associacions han rebut una donació de 5.000 euros. A més, les entitats finalistes -com Todos En Azul- que han dut a terme actes o accions solidàries i de difusió amb el hashtag #PlantaTuProyecto obtenen 10.000 euros addicionals. En l'acte celebrat al CaixaForum, el president de Todos En Azul, Juan José Caravaca, va anunciar que l'entitat destinarà la donació del 'Planta el Teu Projecte 2021' al futur Casal permanent de l'Autisme de Tarragona, el projecte estrella de l'entitat, que té per objectiu crear un centre inclusiu obert tot l'any que atengui infants i joves amb Trastorn de l'Espectre Autista (TEA), amb instal·lacions adaptades i en un ambient de lleure, i alhora, esdevingui un espai de respir per a les famílies.

L'altra entitat reconeguda en l'acte d'ahir va ser l'Associació Catalana de la Síndrome de Prader-Willi, amb seu al Catllar.

El programa 'Planta el Teu Projecte' forma part de la línia de “proximitat social” dels empleats i empleades de CaixaBank, sobretot, cap a les entitats socials. Aquesta iniciativa pretén donar suport a aquestes associacions locals que treballen pels col·lectius i per als col·lectius en situació de vulnerabilitat. A través d'aquest programa, el banc col·labora econòmicament en aquests projectes amb l'objectiu de reconèixer i d'estimular les iniciatives solidàries que els professionals desenvolupen, de manera altruista, a favor de la societat.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: