Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Xarxa Vendrellenca demanarà a la Generalitat explicacions per la manca de personal a l'hospital

La federació veïnal fa costat als treballadors en les seves demandes i reclama que Salut recuperi el servei i eviti tenir un intermediari com és la Xarxa Santa Tecla

Imatge d'arxiu de l'Hospital del Vendrell Imatge d'arxiu de l'Hospital del Vendrell ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 22 Mai 2022 17:57

La situació de demanda de més personal que els treballadors de l'Hospital de Vendrell van fer publica el passat dia 11 de maig ha posat en alerta a la
Federació Xarxa Vendrellenca, que ha acordat demanar una reunió amb els membres del comitè de treballadors de l’hospital comarcal per conèixer de primera mà les mancances i poder traslladar-les als serveis territorials de Salut de la Generalitat a Tarragona i demanar explicacions a les problemàtiques plantejades.

La federació veïnal es recolza al comitè de treballadors i treballadores de l’hospital en totes les seves demandes i reclama que per tenir un servei efectiu tant en personal com en infraestructures, "el departament de Salut de la Generalitat recuperi el servei a la comarca evitant tenir un intermediari com es la Xarxa sanitària i social Santa Tecla".

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: