Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Tarragona celebra aquest diumenge la tercera edició del "Km per l'epilèpsia"

L'acció que es farà durant tot el dia pretén visibilitzar aquesta malaltia i recaptar fons per a la seva recerca mèdica mitjançant donatius a partir de 3€

Imatge d'arxiu d'una edició anterior de l'edició del "Km per l'epilèpsia" Imatge d'arxiu d'una edició anterior de l'edició del "Km per l'epilèpsia" SI JO PUC TU TAMBÉ
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 21 Mai 2022 19:17

Un any més s’apropen els “km per l’epilèpsia” organitzats per l’Associació “Si jo puc, tu també #epilep” de Tarragona. L'acte commemora el Dia Nacional de l’Epilèpsia (24 de maig). L’acció es realitzarà aquest diumenge 22 de maig durant tot el dia. Amb aquesta acció, l'entitat pretén visibilitzar i naturalitzar aquesta malaltia i recaptar fons per a la seva recerca mèdica mitjançant donatius, a partir de 3€.

En què consisteix?

L'acció solidària consisteix en realitzar el màxim nombre de quilòmetres entre tots i totes. Es poden fer de totes les maneres possibles (caminant, corrent, nadant, ballant, etc).

L'activitat està oberta a la participació de tothom, des de 0 a 99 anys, tinguin o no epilèpsia. Cadascú podrà participar-hi al seu nivell. Tots els metres que es facin sumen per la causa.

Per participar, cal omplir el formulari https://bit.ly/km_epilepsia2022.

Quan hagueu fet la inscripció, l'organització us facilitaran els dorsals. Els participants se'ls hauran de posar i fer-se una foto abans, mentrestant o després de fer els quilòmetres. En acabar, cal enviar un mail a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. amb la quantitat de quilòmetres i la foto.

Al final de la jornada es farà el recompte total de quilòmetres i es publicarà a les xarxes socials.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: