Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Constantí recupera la celebració de la Festa de les Ampa amb activitats d’oci i lleure

La jornada festiva tindrà lloc aquest dissabte, a partir de les 17h, a la plaça de les Escoles Velles

Aquest dissabte tindrà lloc a la plaça de les Escoles Velles una jornada festiva organitzada per les AMPA Aquest dissabte tindrà lloc a la plaça de les Escoles Velles una jornada festiva organitzada per les AMPA AJUNTAMENT DE CONSTANTÍ
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 20 Mai 2022 22:17

Aquest dissabte 21 de maig tindrà lloc a la plaça de les Escoles Velles una jornada festiva organitzada per les AMPA (Associació de Mares i Pares d’alumnes) i AFA (Associació de Famílies d’Alumnes) de les escoles Centcelles, Mossèn Ramon Bergadà i l’Institut de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Constantí.

Dins el cicle 'Fes Cultura, Fes Salut', aquest any s’ha recuperat aquesta celebració que promouen les associacions de familiars d’alumnes dels centres educatius del municipi amb l’objectiu de promoure les activitats d’oci i lleure i un punt de trobada i de convivència a poques setmanes de la finalització del curs escolar.

La jornada s’iniciarà a les 17 hores amb un espectacle de màgia. Seguidament, a les 19 hores, es farà un taller de Balls tradicionals i una exhibició a càrrec dels Diablons de la Dragonina de l’Associació amics de la Colla C.O.C.A.

A les 21 hores es farà un sopar de motxilla i la jornada finalitzarà després de sopar, amb una Gimcana nocturna pels carrers de Constantí.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: