Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Reus inaugura aquest dissabte el Parc de les Olors i el Jardí Agrari del Camp

Els nous espais han estat creats dins del projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina

El Jardí Agrari del Camp de Reus s'inaugurarà aquest dissabte al migdia El Jardí Agrari del Camp de Reus s'inaugurarà aquest dissabte al migdia REUS.CAT
Societat Redacció Infocamp
Divendres, 20 Mai 2022 10:56

Aquest dissabte 21 de maig, a les 12:00h, tindrà lloc l’acte oficial d’inauguració dels nous espais creats dins del projecte de millora i recuperació del passeig de la Boca de la Mina: el Parc de les Olors i el Jardí Agrari del Camp, amb els quals el passeig guanya prop de 18.500m2 de superfície de zona verda.

La inauguració, a càrrec de l’alcalde de Reus, Carles Pellicer, i la presència de la delegada del Govern de la Generalitat al Camp de Tarragona, Teresa Pallarès; i altres representants del consistori, posa punt i final al conjunt de les actuacions fetes en aquest espai emblemàtic de la ciutat, que es van iniciar l’octubre de 2019.

El passeig de la Boca de la Mina es va obrir al públic el mes de juliol de l’any passat. Al mes d’octubre va tenir lloc la inauguració de la plaça de M. Àngels Ollé, i de l’escultura de la venedora d’anissos, que completava la restauració de l’entrada de la Boca de la Mina.

Jardí Agrari del Camp 2

Cofinançat pels fons FEDER

L’Ajuntament de Reus va adjudicar la primera fase de les obres a l'empresa Valoriza Servicios Ambientales SA per un import total de 2.051.407,36 euros. La licitació es va dividir en dos lots, un amb les obres del passeig de la Boca de la Mina (adjudicat per 1.562.862,35 euros), i el segon amb les obres del Parc de les Olors (488.545,01 euros).

La segona fase del projecte, consistent en la construcció del Jardí Agrari, es va adjudicar a la UTE Accions Boca de la Mina (Acciona Medio Ambiente SA – Acciona Construcción SA) per un import de 757.313,70 euros.

Les obres han comptat amb el cofinançat del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: