Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

L'Ajuntament del Morell insta el veïnat a netejar patis i solars

La data límit per a poder executar la neteja és el 27 de maig

Imatge d'un solar al Morell Imatge d'un solar al Morell CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 19 Mai 2022 22:22

Ara que s’acosta l’estiu, cal vigilar amb la vegetació abundant descontrolada, les basses i els focus d’aigua estancada. És per això que, un any més, l’Ajuntament del Morell, des de la regidoria d’Urbanisme, engega la campanya “Si tens un solar, que estigui net!”, amb la qual insta les persones propietàries de solars i terrenys a netejar aquests espais per tal de mantenir un municipi net i lliure de riscos.

Tant la vegetació com l’aigua estancada poden ser focus de proliferació d’insectes i rosegadors i també propiciar l’aparició d’incendis descontrolats, uns perills que des del consistori es volen evitar de totes passades.

El consistori recorda a la ciutadania del municipi que cal que faci un correcte manteniment i neteja delssolars i patis de la seva propietat durant tot l’any. No obstant això, amb l’arribada de l’estació més calorosa i dels riscos que aquesta comporta, des d’Urbanisme es prega que es faci aquesta actuació abans del pròxim 27 de maig. Tota propietat (en qualsevol classe de sòl), a més de drets, porta inherents uns deures o obligacions bàsiques, essent aquest un dels més destacables.

En cas que no es duguin a terme les tasques de neteja i desbrossament dins del termini establert, es procedirà a dictar una ordre d’execució que pot comportar despeses per a la persona propietària. En aquest sentit, però, el consistori morellenc es mostra convençut que no caldrà arribar a aquest extrem i confia en la corresponsabilitat de tothom.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: