Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Col·locada la primera pedra de la nova Cooperativa de Vila-seca

Es construirà una nau industrial destinada a ús de magatzem, i també un espai per a oficines, una agrobotiga i la zona de recepció de garrofes i olives

Foto de família de l'acte de col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola Foto de família de l'acte de col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola AJUNTAMENT DE VILA-SECA
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 14 Mai 2022 18:48

El Polígon l’Alba de Vila-seca va acollir divendres la col·locació de la primera pedra de les noves instal·lacions de la Cooperativa Agrícola. Aquest acte, que va marcar l’inici de la celebració de la festa local de la pagesia, Sant Isidre, va estar presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i pel president de la Cooperativa Agrícola de Vila-seca, Francesc Gené. També hi van participar diversos regidors del consistori acompanyats dels membres del Consell Rector i gestors de la Cooperativa.

primera pedra Cooperativa de Vila seca nova

L’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, va explicar que “el nou edifici té com a objectiu continuar donant servei a la pagesia del nostre municipi, des d’un espai molt més funcional”, i ha afegit que “hi ha una cosa que no ha variat amb el temps: l’esperit dels primers cooperativistes, que tenien la idea de que junts sempre arribarem més lluny”. El president de la Cooperativa, Francesc Gené, va fer un agraïment als socis de la Cooperativa i va afegir “la meva felicitació a la Corporació Municipal anterior i l'actual per preservar i conservar la història del nostre poble”.

Les noves instal·lacions de la Cooperativa estaran situades al polígon l’Alba, concretament al carrer del Mas de l’Abat, en un solar de 1.500 m² de superfície, dels quals es construiran 800 m². El projecte preveu la construcció d’una nau industrial destinada, principalment, a ús de magatzem, i també un espai per a oficines, una agrobotiga i la zona de recepció de garrofes i olives.

Cal recordar que la Cooperativa Agrícola de Vila-seca estava situada al Centre Històric de Via-seca, en una finca ubicada entre els carrers de Sant Antoni, de la Riera i de la Font, la qual va ser comprada recentment per l’Ajuntament de Vila-seca.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: