Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Llum verda al projecte d'interconnexió dels dipòsits de Sant Antoni i Brises del Mar d'Altafulla

La connexió amb el CAT beneficiarà a més d'un centenar de famílies

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, i el director tècnic de l'empresa Agrotècnica del Segrià SL, Marcos Ortega, observant com es durà a terme la interconnexió dels dipòsits d'aigua entre Sant Antoni i Brises del Mar El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, i el director tècnic de l'empresa Agrotècnica del Segrià SL, Marcos Ortega, observant com es durà a terme la interconnexió dels dipòsits d'aigua entre Sant Antoni i Brises del Mar AJUNTAMENT D'ALTAFULLA
Societat ACN
Dimarts, 03 Mai 2022 19:13

Llum verda al projecte d'interconnexió dels dipòsits de Sant Antoni i Brises del Mar d'Altafulla. Aquest dimarts al matí s'ha signat el contracte d'obres d'un dels projectes més significatius del mandat. Beneficiarà a més d'un centenar de famílies de la urbanització que feia anys que reclamaven les obres.

Aquesta millora suposarà que la urbanització rebi aigua del Consorci d'Aigües de Tarragona (CAT) i deixi de subministrar-se amb l'aigua del pou que hi ha a la zona. D'aquesta manera, es millorarà principalment el gust de l'aigua que, en el cas de la del pou, podia tenir un gust més salat, segons el dia i època de l'any, per la proximitat al mar d'aquesta estructura i pels increments de consum d'aigua, especialment a l'estiu.

El coalcalde d'Altafulla, Jordi Molinera, assenyala que les obres podrien estar enllestides a mitjans de juliol. L'empresa adjudicatària, Agrotecnica Del Segria SL, s'ha compromès a finalitzar-les en dos mesos i mig. El preu d'adjudicació ha estat de 346.610 euros amb IVA inclòs, per sota del de licitació -que era 421.667 euros.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: