Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Generalitat i Ajuntament de Tarragona fan la primera xerrada a veïns per informar de què fer en cas d'accident químic

En les properes setmanes es faran noves trobades amb representants veïnals de la ciutat

Aquesta setmana s’han iniciat les xerrades amb els veïns i veïnes de la ciutat per donar a conèixer les mesures de seguretat i plans d’emergència per risc químic Aquesta setmana s’han iniciat les xerrades amb els veïns i veïnes de la ciutat per donar a conèixer les mesures de seguretat i plans d’emergència per risc químic AJUNTAMENT DE TARRAGONA
Societat ACN
Diumenge, 01 Mai 2022 17:18

Els Serveis Territorials de la Generalitat al Camp de Tarragona i la conselleria de Protecció Civil de l'Ajuntament de Tarragona han començat aquesta setmana les xerrades amb veïns de la ciutat per informar de com actuar en cas d'accident amb risc químic. Aquesta és una de les accions que des de les entitats veïnals es va reclamar a l'administració per tal de formar la població davant una situació d'emergència com la que es va produir arran de l'explosió a l'empresa IQOXE fa més de dos anys. En les pròximes setmanes es faran noves xerrades amb diferents entitats i veïns de Tarragona.

A la reunió es va informar sobre aspectes relatius a la coordinació i direcció de l'emergència, la creació de grups de treball a nivell local, la comunicació sonora dels accidents mitjançant sirenes o el nou sistema d'avís per telèfon mòbil Cell Broadcasting que entrarà en funcionament els pròxims mesos.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: