Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda viu la Diada de Sant Jordi

Jugadors del Club Atlètic Roda de Berà van entregar roses a la gent gran del centre

Jugadors del Club Atlètic Roda de Berà van entregar roses a la gent gran del centre Jugadors del Club Atlètic Roda de Berà van entregar roses a la gent gran del centre L'ARC SERVEIS
Societat Redacció Infocamp
Dilluns, 25 abril 2022 22:05

El Centre de dia per a gent gran Marinada de Roda de Berà es va sumar un any més a la Diada de Sant Jordi, amb diverses activitats com ara lectura de poemes, taller i manualitat i la ja fidel representació de 'La Llegenda de Sant Jordi', amb una versió espontània i divertida.

Però el moment més emotiu de la Diada va arribar quan una representació de jugadors del Club Atlètic Roda de Berà va entregar roses a la gent gran del centre, després d'assistir al divertit rodatge de la llegenda amb els majors. Des del centre agraeixen per segon any el compromís amb la cita de la regidoria de Joventut, Esports, Infància i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Roda de Berà, que encapçala Gerard Solé.

La gerent de L'Arc Serveis, Jerusalem Torra, explica que aquestes activitats intergeneracionals “permeten oferir l'oportunitat d'interactuar i aprendre de l'intercanvi entre la gent gran i el jovent”, alhora que destaca que aquestes experiències “sempre bidireccionals aconsegueixen promoure valors molt positius, tan individuals com socials, a més de crear espais de convivència que fomenten el contacte entre diferents generacions”.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: