Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

La Bisbal del Penedès farà franges forestals de protecció a Can Gordei i l’Esplai

La Generalitat li ha atorgat a l’Ajuntament una subvenció de 9.594 euros perquè finalitzi els treballs, abans del 31 de juliol

L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès finalitzarà les franges forestals de les urbanitzacions de Can Gordei i l’Esplai, abans del 31 de juliol L’Ajuntament de la Bisbal del Penedès finalitzarà les franges forestals de les urbanitzacions de Can Gordei i l’Esplai, abans del 31 de juliol AJUNTAMENT DE LA BISBAL DEL PENEDÈS / ARXIU
Societat Redacció Infocamp
Diumenge, 17 abril 2022 11:39

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya ha atorgat una subvenció de 9.594€ a l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès per finalitzar les franges forestals de protecció de Can Gordei i l’Esplai. L’import total d’aquestes actuacions ascendeix a 34.224,85€ (IVA inclòs) i inclou el manteniment, la millora, l’obertura de franja i la tala especial. Les actuacions hauran d’estar finalitzades, abans del 31 de juliol, i ara s’està treballant en la contractació d’aquests treballs.

El passat mes de gener, l’Ajuntament de la Bisbal del Penedès -a petició de la Regidoria de Medi Ambient- va sol·licitar una subvenció per al tractament de la vegetació en urbanitzacions i nuclis de població afectats per la Llei 5/2003, de 22 d’abril, corresponents a 2022. El passat 24 de març la Generalitat va notificar que atorgava 9.594€ en concepte de subvenció per dur a terme aquestes actuacions.

Els treballs que es duran a terme suposaran la finalització de totes les franges forestals de Can Gordei i l’Esplai. S'actuarà a la Franja est de Can Gordei: la zona que va paral·lela als carrers Segre i Ter, des de la C-51 fins als dipòsits d’aigua del primer polígon. Pel que fa al segon polígon de Can Gordei, l'àmbit d'actuacuió serà tota la franja.

A la urbanització de l'Esplai, es treballarà en una petita zona que queda pendent al barranc del quadrell (paral·lel al carrer del Foix) i una franja d’entre 20 i 40 metres d’amplada que queda a l’Esplai, paral·lela al carrer Francisco de Goya i la carretera de Mas Arbonès.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: