Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Roda de Berà premiarà les millors roses en el primer Concurs de Roses

Un Jurat escollirà la rosa més bonica, la més olorosa i el millor roser cultivat en test

Imatge d'arxiu d'una rosa vermella Imatge d'arxiu d'una rosa vermella ARXIU / INFOCAMP
Societat Redacció Infocamp
Dissabte, 16 abril 2022 16:58

L’Ajuntament de Roda de Berà, a través de la regidoria de Cultura i de Festes, celebrarà els dies 7 i 8 de maig el Concurs de Roses de Roda de Berà. Serà a la sala d’exposicions del Patronat de Turisme, a la plaça de la Sardana, amb la col·laboració de Garden Pagès, Flower i Ingrid Virgili Floral Art & Events.

Al concurs podran participar totes aquelles persones, principiants o aficionades, de Catalunya que cultivin roses i que s’inscriguin abans del 6 de maig a través del formulari disponible al web de l’Ajuntament o de forma presencial a l’Hotel d’Entitats.

La recepció de les roses es farà el dissabte 7, fins a les 11:30h, i el Jurat farà la seva valoració, a partir de les 12h. La resolució i el lliurament de premis serà a les 19h. Pel que fa a l’exposició de les roses, es podran veure de 13 a 14h, i de 16:30 a 20h, el dissabte; i de 10 a 13h, el diumenge.

No s’admetran a concurs les roses d’hivernacle, aquelles que emprin esprais per modificar la seva olor o les roses cultivades per professionals, així com aquelles que no compleixin amb les bases. Per a concursar es podrà escollir una o més de les tres modalitats a concurs, a la rosa més bonica, a la més olorosa i als rosers cultivats en test o en contenidor.

Pel que fa a la primera modalitat, el Jurat tindrà en compte la bellesa i l’estat de salubritat de la rosa. Quant a la segona, un únic membre del Jurat realitzarà la valoració per respectar les mesures covid-19. Finalment, per a la tercera modalitat serà imprescindible que les roses hagin brotat al contenidor.

Els premis

Per a cadascuna es lliurarà un primer premi de 75 euros, un segon de 50 euros i un tercer de 25 euros, i un roser de Garden Pagès per a tots ells. Tots els participants també rebran un diploma i un lot de productes Flower.

El Jurat estarà presidit per l’alcalde Pere Virgili, i actuaran com a vocals Teresa Ferré, regidora de Cultura de l’Ajuntament; Ramón Pagès, de Garden Pagès; Àngel Jubete, de Flower; Ingrid Virgili, de la botiga Ingrid Virgili Floral Art & Events; i Roberto Marzano, aficionat a la jardineria.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: