Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els treballadors de l'EMT desconvoquen definitivament la vaga prevista per la setmana vinent

Els conductors d'autobusos ratifiquen l'acord assolit amb l'empresa i es donen marge per continuar negociant

Els conductors dels autobusos de l'EMT conversant a les cotxeres durant la primera jornada de vaga Els conductors dels autobusos de l'EMT conversant a les cotxeres durant la primera jornada de vaga ELOI TOST / ACN
Societat ACN
Divendres, 15 abril 2022 10:45

Els treballadors de l'Empresa Municipal de Transport Públics de Tarragona (EMT) han desconvocat les jornades de vaga previstes pel 19, 20, 21 i 22 d'abril. En l'assemblea celebrada aquest dijous a la nit, la plantilla ha ratificat per unanimitat l'acord assolit amb la direcció aquesta setmana. Empresa i empleats han acordat un full de ruta que traçarà les contractacions necessàries i la descripció de les categories laborals, d'on sortirà una taula de salaris.

"L'empresa ens ha demanat un mes i mig de termini i a partir d'aquí començarà a solucionar-ho, farem l'esforç durant aquest temps; estem contents per nosaltres i per la ciutadania que no es trobarà la vaga dimarts que ve", ha afirmat a l'ACN el president del comitè, Antonio Chacón.

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: