Aquesta web utilitza cookies pròpies i de tercers per oferir-te una millor experiència i servei. En navegar o utilitzar els nostres serveis, aceptes l'ús que en fem.

Publicitat

Els usuaris tornen a pagar les conseqüències de la vaga de conductors d'autobusos de Tarragona

Aquest matí 55 autobusos no han pogut complir els serveis mínims per la pintada dels retrovisors amb pintura negra i pel llançament d'ous

Els autobusos urbans de Tarragona no han pogut complir els serveis mínims decretats durant el dia de vaga a causa del sabotatge dels piquets "informatius" Els autobusos urbans de Tarragona no han pogut complir els serveis mínims decretats durant el dia de vaga a causa del sabotatge dels piquets "informatius" CEDIDA
Societat Redacció Infocamp
Dijous, 07 abril 2022 10:25

Aquest matí 55 autobusos urbans de Tarragona, que es trobaven dins de les cotxeres preparats per a cobrir els serveis mínims de la vaga total convocada per avui, s'han vist afectats per la pintada dels retrovisors amb pintura negra, la qual cosa impossibilitava una conducció segura. Aquest fet ha provocat endarreriments en els serveis mínims fixats pel departament d'Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, entre les 6 i les 8.15 h. A hores d'ara, els serveis mínims estan restablerts i funcionen dintre dels horaris programats, segons informa l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona (EMT).

Per altra banda, els autobusos en el seu recorregut per la ciutat, han patit tirades d'ous, al barri de Sant Salvador i al vial de Tarradellas, fet que ha provocat que els autobusos haguessin de tornar a cotxeres per la seva neteja, agreujant així els endarreriments en els serveis mínims.

L'EMT ha qualificat els fets esdevinguts com a "molt greus, donat que posen en risc la seguretat tant de les persones usuàries del servei com dels conductors i conductores". En aquest sentit, des de l'empresa municipal recorden que "els serveis mínims fixats són d'obligat compliment i que des de l'EMT treballarem per garantir tant el dret a vaga, com el dret dels usuaris de disposar d'uns mínims que garanteixin el compliment del servei públic que té encomanada l'Empresa Municipal de Transports de Tarragona".

 

Anuncia't a infocamp.cat, dona suport al periodisme rigorós de proximitat.

Publicitat

No s'ha pogut desar la teva subscripció. Siusplau torna-ho a provar.
La teva subscripció ha estat correcta.

Butlletí de titulars diari

Subscriu-te per rebre cada matí els titulars d'InfoCamp al teu correu: